Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogao odbiti poziv u pomoć

Ryan Giggs ulazi u trenerske vode

Ryan Giggs
AFP
23.03.2011.
u 14:11

Nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs odletio je kući u Wales, kako bi pomogao izborniku Garyju Speedu u pripremi utakmice s Engleskom.

Giggs se usporedo sa svojom nogometnom karijerom obrazuje za trenera, kako bi jednog dana bio spreman sjesti na klupu kao menadžer.

- Pričao sam s Garyjem i pitao me mogu li mu pomoći. Uostalom, imamo zajednički cilj - učiniti Wales boljim - ustvrdio je nogometaš Manchester Uniteda.

- Ali, neka se ne nada da ću odjenuti i dres! - našalio se Giggs, koji se od velške reprezentacije oprostio još 2007. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije