Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mediji o čudesnom Oli
Povratak na članak

''Ružno pače postalo je najljepši Bayernov labud''

- Mislio sam nakon utakmice s Manchesterom da mi je to bila utakmica života, ali sad sam doživio još jedan veličanstveni trenutak - kazao je Olić.

Komentari 5

OB
-obrisani-
22:03 28.04.2010.

Ivica Olić sigurno nije ružno parče..On je odličan nogometaš sa hendikepom zvanim Vanjka World Sindrom...

VL
BP
bpza
22:15 28.04.2010.

Svaka mu čast! Olić je jedan od naših najboljih nogometaša ovog desetljeća!

VL
Avatar jebb
jebb
00:59 29.04.2010.

Lako je Mourinhu bilo zaustviti Messija, vidicemo ima li taktiku za Olica! Cesto sam znao reci da je Olic jedan od rijetkih igraca koji moze da predribla sam sebe, i tako mi jos uvijek ponekad izgleda. Ali sa ovakvim igrama u Ligi Prvaka ove sezone, zasluzuje samo pohvale. Englezi su izgleda oslijepili od vulkanske prasine sa Islanda ako mogu da porede izgled Olica i Teveza! Iako sebe smatram strucnjakom za ocjenu izgleda zena, usudjujem se reci da je Olic pravi ljepotan u poredjenju sa Tevezom.

VL
AN
Andreeejjj
01:43 29.04.2010.

Sada ste se vjećni i stalni kriticari IVICE OLIĆA uvjerili, da je pravi...najjjbolji igrač! IZVINITE mu s kreteni ljubomorni....koji nemate pojma o nogometu i neka VAS JE STID!!!!!

VL
AN
Andreeejjj
02:00 29.04.2010.

G-OLIĆ....KRALJU...simpa...super man...killer...idi do kraja...osvoji sva 4 trofeja...njemacko prvenstvo...kup...LP...najbolji strijelac!!! Ti ti možeš KRALJ - CAR OLA!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.