Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŽDRIJEBA
Povratak na članak

Ruski izbornik sretan što su dobili Hrvatsku u skupini, evo što kaže

- Dobro je što igramo s njima, a ne s, recimo, Njemačkom - rekao je ruski izbornik pa dodao: - I Slovačka i Slovenija su nam dužnici i moramo im vratiti.

Komentari 7

ST
Starotopoljanin
10:55 08.12.2020.

eh rusi samo se vi veselite hrvatima ,razbiti ce mo vas ovaj puta kao staru kantu.u rusiji ste imali srece zbog publike sudaca,da ste dosli do penala sa hrvatskom,ali ovaj puta je to druga igra.

VL
Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
16:46 08.12.2020.

Rusi očito misle, da će nas tenkovima pregaziti Treba im reći, da se radi o nogometu. Iskreno rečeno, ne laufa baš idealno kod nas u zadnje vrijeme, ali nam u toj "Ligi Testova" donekle manjka motivacija. Kada Rus navali, onda smo opet spremni. ;)

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
11:46 08.12.2020.

Moze tu biti svasta,jer nas balkanski mentalit je vrlo opasan,mi protiv slabi gubimo,a protiv velikana pobjedjujemo,za nas je vrlo bitno,da se koncetrisemo,a evo dobili smo najlosije i najslabije protivnike,od postianja nase Reprezentacije.

VL
DU
Deleted user
11:44 08.12.2020.

Hrvatska je lak suparnik. To bi i ja mislio ako bi bio ruski izbornik jer izgubiti pet od sest utakmice u Ligi Nacije je ocajan rezultat i nek je on s samopouzdanjem kada realno nisu rusi neka velesila jer maloprije su izgubili od Srbije s 5-0?

VL
ST
Starotopoljanin
10:57 08.12.2020.

a sta ovaj manje vise zeli reci,jel taj ima pojma o nogometu,strpati ce mo kekece i njega u mali dzep.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:53 08.12.2020.

E moj izborniče, zaboravi na doping a bez njega će vas i Slovenija razbit !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.