Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŽDRIJEBA

Ruski izbornik sretan što su dobili Hrvatsku u skupini, evo što kaže

SP 2018, Rusija - Hrvatska
Igor Kralj/PIXSELL
08.12.2020.
u 09:30

- Dobro je što igramo s njima, a ne s, recimo, Njemačkom - rekao je ruski izbornik pa dodao: - I Slovačka i Slovenija su nam dužnici i moramo im vratiti.

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je suparnike u europskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. 

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO 2018. 

SP 2018, Rusija - Hrvatska
1/14

Hrvatska je u skupini H u kojoj su još Slovačka, Rusija, Slovenija, Cipar i Malta.

Nisu to nepoznate reperezentacije za Vatrene, dapače, neke od njih još 'svježe' pamtimo, a jedna od njih je i Rusija s kojom smo na SP-u 2018. pobjedu tražili preko penala (4:3) upravo u njihovoj domovini. I oni se dobro sjećaju nas pa je njihov izbornik Stanislav Čerčesov komentirao kako nam moraju 'naplatiti dug'.

- Hrvatska nam je dužna i moramo vratiti taj dug. Znam da ima novu reprezentaciju, puno je majstora otišlo, ali oni koji su tu igraju u dobrim europskim klubovima i reprezentacija je i dalje opasna. Ali, dobro je što igramo s njima, a ne s, recimo, Njemačkom - rekao je ruski izbornik pa dodao:

- I Slovačka i Slovenija su nam dužnici i moramo im vratiti.

Izravni plasman na SP osigurat će deset pobjednika skupina, dok će deset drugoplasiranih u baraž zajedno s još dvije reprezentacije iz Lige nacija u sezoni 2020./2021.

Komentara 7

ST
Starotopoljanin
10:55 08.12.2020.

eh rusi samo se vi veselite hrvatima ,razbiti ce mo vas ovaj puta kao staru kantu.u rusiji ste imali srece zbog publike sudaca,da ste dosli do penala sa hrvatskom,ali ovaj puta je to druga igra.

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
16:46 08.12.2020.

Rusi očito misle, da će nas tenkovima pregaziti Treba im reći, da se radi o nogometu. Iskreno rečeno, ne laufa baš idealno kod nas u zadnje vrijeme, ali nam u toj "Ligi Testova" donekle manjka motivacija. Kada Rus navali, onda smo opet spremni. ;)

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
11:46 08.12.2020.

Moze tu biti svasta,jer nas balkanski mentalit je vrlo opasan,mi protiv slabi gubimo,a protiv velikana pobjedjujemo,za nas je vrlo bitno,da se koncetrisemo,a evo dobili smo najlosije i najslabije protivnike,od postianja nase Reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije