Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Rusija remizirala s Turskom, domaćin SP-a bez pobjede već sedam utakmica

Rusija - Turska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.06.2018.
u 00:22

Branič Monaca i poljske nogometne reprezentacije Kamil Glik (30) vjerojatno će propustiti SP zbog ozljede ramena

Nogometaši Rusije, domaćina Svjetskog prvenstva koje 14. lipnja počinje u Moskvi, nisu uspjeli pobijediti Tursku u posljednjoj pripremnoj utakmici, već su na stadionu CSKA odigrali samo 1-1 (1-0). 

Izabranici Stanislava Čerčesova poveli su u 36. minuti pogotkom Aleksandera Samjedova. Turska je izjednačila u 60. minuti, kad je pričuvni igrač Yunus Malli svladao Igora Akinfejeva udarcem s 25 metara.

Rusija - Turska
1/5

Tako su Rusi ostali bez željene pobjede za podizanje samopouzdanja uoči utakmice protiv Saudijske Arabije, kojom će 14. lipnja na moskovskom stadionu Lužnjiki biti otvoreno Svjetsko prvenstvo. Ruska reprezentacija već sedam utakmica ne zna za pobjedu, a osim Saudijske Arabije, suparnici u skupini A bit će im Urugvaj i Egipat.

A branič Monaca i poljske nogometne reprezentacije Kamil Glik (30) vjerojatno će propustiti SP zbog ozljede ramena.

Glik se ozlijedio u ponedjeljak na treningu svega nekoliko sati nakon što je poljski izbornik Adam Nawalka objavio listu putnika za World Cupu.

- Situacija je loša, bojim se kako je Glik izgubljen za SP. Međutim, konačnu odluku o njegovoj ozljedi donijet će liječnici Monaca - poručio je liječnik poljske reprezentacije Jacek Jaroszewski dodavši: - Obično za oporavak od takve ozljede treba šest tjedana.

Ako Glik neće biti spreman do početka SP-a, njegovo mjesto zauzet će branič Stuttgarta Marcin Kaminski.

Poljska će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u skupini H protiv Senegala, Kolumbije i Japana.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Zoranom Mamićem

Komentara 1

DU
Deleted user
00:58 06.06.2018.

Rusija i slovenija mogu bit učesnici jedino kao domaćini automatizmom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije