Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKA REPREZENTACIJA

Rusija odigrala prvu pravu utakmicu od gostovanja na Poljudu i zabrane: S Iranom bez pobjednika

International Friendly - Iran v Russia
Foto: Wana News Agency/REUTERS
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.03.2023.
u 21:15

Dosad su igrali protiv reprezentacija koje su nekoć bile dio SSSR-a. Sve je jasno, zbog rata u Ukrajini...

U prijateljskom susretu igranom u Teheranu, nogometne reprezentacije Irana i Rusije su odigrale 1-1. Bila je to prva utakmica Rusije izvan granica bivšeg SSSR-a nakon što je izbačena iz svih nogometnih natjecanja zbog agresije na Ukrajinu.

Prošle jeseni "Zbornaja" je odigrala prijateljske utakmice u Uzbekistanu i Tadžikistanu, obje bez golova, te u Kirgistanu gdje je pobijedila sa 2-1. Protiv Irana je igrala u Teheranu, a u nedjelju će igrati prijateljsku utakmicu i protiv Iraka u Sočiju.

Rusija je povela u 28. minuti golom veznjaka moskovskog Lokomotiva Antona Mirančuka, a izjednačio je napadač Porta Mehdi Taremi iz jedanaesterca u 47. minuti.

Reprezentaciju Irana vodi Amir Ghalenoei koji je u početkom ožujka preuzeo ekipu naslijedivši Portugalca Carlosa Queiroza, koji je u veljači ove godine preuzeo Katar. Rusiju od srpnja 2021. vodi Valerij Karpin.

Komentara 1

MA
marko0
21:27 23.03.2023.

Kad je to SAD bio kaznjen zbog svijih invazija? Znaci dvostruka pravila ocigledno al doci ce i tomu kraj 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije