Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Rusi vjerojatno bez Davidenka protiv Indije

Nikolaj Davidenko
AFP
02.03.2010.
u 14:55

Najbolji ruski tenisač Nikolaj Davidenko, šesti na ATP ljestvici, vjerojatno će propustiti dvoboj 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa protiv Indije, u moskovskoj dvorani Lužniki u Moskvi, od 5. do 7. ožujka.

Davidenko još nije zaliječio ozljedu zapešća na desnoj ruci, zbog koje je morao predati dvoboj 2. kola na ATP turniru u Dubaiju Nijemcu Michaelu Berreru.

- Šanse za Davidenkov nastup su vrlo, vrlo male – rpinao je i izbornik Rusije Šamil Tarpišev.

Umjesto njega, priliku za nastup dobit će Igor Andrejev, 38. tenisač svijeta. U sastavu su još Mihail Južnij, Igor Kunjicin i Teimuraz Gabašvili.

Čak i u slučaju Davidenkovog izostanka, Rusija, koja nije izgubila na svom terenu u Davis Cupu od 1995. godine, i dalje će biti veliki favorit.

- Slažem se, imamo prednost domaćeg terena. Postavili smo sporu podlogu i naše šanse su i bez Davidenka jako dobre – dodao je Tarpišev.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije