Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometni sssr

Rusi i Ukrajinci slažu megaligu Gazproma

'gazprom'
''
19.02.2013.
u 08:12

Prema pisanju Sovjetskog sporta samo za sudjelovanje klubovi će dobivati po deset milijuna eura svake sezone

Za razliku od naših prostora gdje ne postoji ni najmanja šansa stvaranja bilo kakve nogometne regionalne lige, Rusi i Ukrajinci odmakli su poprilično daleko u stvaranju zajedničke lige koja bi trebala okupiti po devet najboljih klubova iz obje zemlje.

U Moskvi je pod okriljem glavnog sponzora, pogađate: Gazproma, održan jedan u nizu sastanaka, a predstavnici liga i klubova imaju već razrađeno i kako bi se klubovi plasirali u eurokupove i sustav premija.

Dnevnik Sovjetski sport spominje da bi samo za sudjelovanje svaki klub po sezoni dobio deset milijuna eura! Ruski i ukrajinski klubovi i bez regionalne lige ostvaruju odlične europske rezultate, ali ipak ulaze u projekt s jednim ciljem – što više zaraditi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije