Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro U-21

Rumunjska svladala Englesku u ludoj završnici, u 17 minuta palo šest golova

Rumunjska i Engleska
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
21.06.2019.
u 20:36

Rumunjska nakon dva nastupa ima maksimalnih šest bodova te je vrlo blizu prolaska u polufinale i plasmana na Olimpijske igre u Tokiju

U susretu 2. kola skupine C Europskog prvenstva za nogometaše do 21 godine, u kojoj igra i Hrvatska, Rumunjska je u Ceseni svladala Englesku s 4:2 (0:0).  

Svih šest pogodaka postignuto je u nevjerojatnoj završnici utakmice, Rumunjska je povela iz kaznenog udarca koji je u 76. minuti iskoristio Puscas, da bi u 85. na 1:1 izjednačio Gray vrlo preciznim udarcem sa 16 metara.

No, već u 87. minuti je veliku grešku engleskog stopera Tomorija iskoristio Hagi i doveo Rumunjsku u prednost od 2:1. Niti taj rezultat nije dugo stajao jer je u 87. minuti Abraham odlično reagirao na dubinsku loptu Mounta i poravnao na 2:2, a samo dvije minute potom Rumunjska je stigla do vodstva od 3:2, i to zahvaljujući katastrofalnoj reakciji engleskog vratara Hendersona kojemu je nejaki udarac Comana s više od 20 metara prošao kroz ruke u mrežu.

Konačnih 4:2 postavio je Coman svojim drugim golom kada je pogodio sam gornji desni kut Hendersonova gola u trećoj minuti nadoknade.

Rumunjska tako nakon dva nastupa ima maksimalnih šest bodova te je vrlo blizu prolaska u polufinale i plasmana na Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine, dok je Engleska nakon dva kola ostala bez bodova i praktički bez izgleda za prolazak dalje.

Od 21 sat u San Marinu igraju Hrvatska i Francuska. Uoči tog dvoboja Francuska ima tri boda, a Hrvatska je bez bodova. 

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Tomisl
21:49 21.06.2019.

Nasi "starci" nikad nece ovako trcat i borit se kao ovo dvoje momcadi .

DU
Deleted user
20:43 21.06.2019.

I mi i englezi primili cetiri komada. Gledao sam tekmu i englezi su bili vrlo dobri. Runumjski vratar je spasio rumunje. Utakmica je bila iznenacena.

DI
didajoza
08:31 22.06.2019.

Prije početka natjecanja naši su planirali proći u drugi krug. Plan i želja im se nisu ispunili! Ovakom igrom niti jedna želja im se neće ispuniti a mi navijači možemo samo željeti da naše nade nešta postignu jer sve reprezentacije su bolje igrale. Samo Vlašić, Brekalo,Šunjić su pokazali da nešta žele.Dalić je vidio koliko Koliko vrijedi Halilović pa ga valda neće više zvati da zauzima mjesto boljim dečkima koji imaju talenta i želju da se bore za Hrvatsku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije