Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! donosi

Rukometno su ludilo u Splitu pokrenula četiri prijatelja i rukometna genijalca

Tjednik Max!
Foto: Tjednik Max!
29.01.2016.
u 20:00

Max! u odbrojavanju do nogometnog eura u Francuskoj otkriva što se zbiva u redovima Furije - aktualnih prvaka.

Sportski tjednik Max, broj 262, od subote, 30.1. na kioscima, a u nedjelju u paketu uz Večernji list za samo 5 kn...

Otkrivamo kako su četiri prijatelja i rukometna genijalca (Željko Babić - Ivano Balić - Petar Metličić i Ivica Maraš) pokrenuli rukometno ludilo - prije su već u Splitu zajednički pokrenuli Akademiju za rad s najmlađima i spasili rukomet od potpunog gašenja u "najsportskijem gradu".

Max! predstavlja mlade hrvatske rukometne snage za Euro 2018. u Hrvatskoj - generaciju od koje se očekuje da dominira i zasjedne na europski tron na prvenstvu na našem terenu. Predvodi ih Marko Mamić koji je kao tinejdžer otišao u Švicarsku...

Novi Max! donosi veliku priču i otkriva nepoznate detalje iz života o najboljem rukometašu današnjice, 'crnoj mački' za Hrvate Nikoliko Karabatiću koji ostaje bez postolja u Poljskoj. Uskoro će postati i otac, a Nikolin 'drugi otac' je zapravo hrvatski stručnjak Zvonimir Serdarušić...

Otkrivamo i novi superportal zbog kojeg će menadžeri i kvazi-menadžeri, nakupci i prekupci igračima, mešetari i kamatari odsad nemirnije spavati - pokrenuta je stranica Football Leaks koja u najboljnoj maniri Wikileaksa razotkriva nogometne transfere i objavljuje povjerljive dokumente vrijedne milijune eura... Transferleaks će razotkriti mnoge koji se bogate na trgovini igračima i jedva čekamo da na toj stranici osvane ugovor neke naše zvijezde i njegovih mecena.

Max! u odbrojavanju do nogometnog eura u Francuskoj otkriva što se zbiva u redovima Furije - aktualnih prvaka. Izbornik Del Bosque detaljno prati i proučava svakog hrvatskog igrača, Španjolci najozbiljnije idu po hat-trick - treću europsku krunu u nizu.

Novi Max! donosi ispovijest Tina Jedvaja, mladog stopera Bayera koji se cijelu prošlu godinu borio s teškim ozljedama. Konačno se oporavio i vratio na teren, a Jedvaj kaže za Max!: Prošao sam kalvariju i tri strašna oporavka, molim se jedino da ostanem zdrav... Kakav Euro, samo da ne bude novih ozljeda..."

Veliki intervju za Max! dao je najstariji igrač HNL-a Jerko Leko kojem Lokomotiva neće biti posljednje odredište u karijeri - već sada ima nove ponude iz svijeta...

Max! prvi predstavlja i novi sport koji uskoro stiže u Hrvatsku - padel. Igru koja je krenula iz Španjolske i u koju su se zaljubili Messi, Ronaldo, Maradona, Rakitić.... i mnogi drugi, u Zagreb doveo naši nogometni asovi Robert Prosinečki i Janko Janković. u Španjolskoj je padel Centar već pokrenuo i bivši NBA košarkaš i reprezentativac Mario Kasun...

>> Euforija je 1998. bila tolika da je po sobama za dvoje spavalo 10 navijača!

Foto: Tjednik Max!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije