Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJESNA POBJEDA

Nijemci slavili protiv Rusa i ostali u borbi za polufinale

Njemačka - Rusija
Foto: pol2016.ehf-euro.com/
24.01.2016.
u 21:22

Kod Nijemaca su najučinkovitiji bili Christian Dissinger (7) i Erik Schmidt (6), a kod Rusa Timur Dibirov (7) i Mihail Čipurin (5).

U utakmici 2. skupine druge faze Europskog prvenstva njemački rukometaši u Wroclawu su slavili protiv Rusije s 30:29 (17:16). 

Nijemci su zasluženo došli do pobjede koja ih ostavlja u konkurenciji za polufinale, a o tome će odlučivati njihova zadnja utakmica s Dancima

Rusi su gubili cijelu utakmicu, ali su ipak u samoj završnici mogli izbjeći poraz, ali je Žitnikov promašio vrata. 

Kod Nijemaca su najučinkovitiji bili Christian Dissinger (7) i Erik Schmidt (6), a kod Rusa Timur Dibirov (7) i Mihail Čipurin (5). Večeras je u ovoj skupini na rasporedu derbi između Španjolske i Danske

Na ljestvici vodi Njemačka sa 6 bodova, Španjolska i Danska imaju po 4, Rusija je ostala na 3, Švedska ima 1 bod, dok je Mađarska bez bodova.

>> Hrvatska još ima šanse za prolaz, a Francuska je na rubu ispadanja!

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
10:27 25.01.2016.

suci par puta nijemcima nisu sudili prekršaje, i eto tijesne pobjede. protiv suca rusi nisu mogli.

Avatar smuljko
smuljko
20:10 25.01.2016.

ostaci ostataka nekadšnje "zbornaje komande" u odbojci..valjda su to ostaci koji ne uspiju u odbojci i košarci pa lutaju po bespucima rukometa da prežive....pametno bi bilo da rasformiraju rukometne lige ako ih uopće imaju a neda sramote tako veliku i ponosnu zemlju po svijetu..nekade se za to išlo u gulag na tlaku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije