Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuzi slave

Makedonija iznenadila Norvešku, Hrvatska i dalje ima šansu za prolaz

Makedonija
Foto: EHF EURO
25.01.2016.
u 20:35

U remiju 31-31 (17-13) najbolji su bili Kiril Lazarov sa 11 te Dejan Manaskov sa 5 golova, dok je Borko Ristovski skupio 11 obrana. Norvešku su predvodili Kristian Bjornsen sa 6 i Magnus Jondal sa 5 pogodaka.

U susretu drugog kola skupine 1 drugog kruga EP-a za rukometaše u Poljskoj Makedonija je protiv favorizirane Norveške remizirala, odigravši 31-31 (17-13), s tim da su Makedonci mogli i do pobjede, ali je udarac Kirila Lazarova sekundu prije kraja blokiran.

U najboljoj utakmici na EP-u Makedonci su bili nadomak pobjedi, čime bi učinili uslugu Hrvatskoj. Makedonci su na poluvrijeme otišli s četiri gola viška (17-13). U drugom dijelu Makedonci su održavali prednost od dva do pet golova razlike, a osam minuta prije kraja Norvežani su uspjeli izjednačiti (28-28). Do kraja susreta igralo se gol za gol, ali na kraju je ipak Makedonija bila bliža pobjedi. Ostalo im je pola minute za posljednji napad, ali udarac Kirila Lazarova sekundu prije kraja Norvežani su uspjeli blokirati i ostalo je neodlučeno 31-31.

Kod Makedonije najbolji su bili Kiril Lazarov sa 11 te Dejan Manaskov sa 5 golova, dok je Borko Ristovski skupio 11 obrana. Norvešku su predvodili Kristian Bjornsen sa 6 i Magnus Jondal sa 5 pogodaka.

Hrvatskoj se ništa nije promijenilo jer ako Norveška pobjedi Francusku, trebamo pobjedu od 11 razlike protiv Poljske za prolaz. Doduše, Norveškoj se mnogo toga promijenilo jer, da su pobijedili, prošli bi dalje uz svaki poraz manji od četiri razlike protiv Francuske, a sad im treba minimalno remi s aktualnim prvacima, koji su najviše profitirali "makedonskim iznenađenjem".

>> Makedonija u posljednjoj sekundi zabila Srbiji i izbacila je s Eura!

>> Hrvatska još ima šanse za prolaz, a Francuska je na rubu ispadanja!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 25

RI
Rizlman
21:02 25.01.2016.

Ma dobro, tko vas uči matematiku? Kakve veze ima pobjeda Makedonije s činjenjem usluge Hrvatskoj osim motivacije Norvežanima da dobiju Francuze? U krugu u kojem bi po 6 bodova imali mi Norveška i Poljska nama ne bi pomogla pobjeda nad Poljskom s 850 golova razlike kad su Norvežani dobili i nas i Poljsku. Zašto uporno krivo izvješćujete ljude, i zašto mi brišete postove u kojima ukazujem na vaše elementarno nepoznavanje matematike iz nižih razreda osnovne škole? Nama treba pobjeda Norvežana nad Francuzima tako da se stvori krug između nas, Francuza i Poljaka i onda nam treba pobjeda nad Poljskom s više od 8 golova razlike. Sve drugo je laž i nema veze ni s čim.

LA
Laura Anny
21:59 25.01.2016.

Pobjeda poljaka veceras.

K0
KONJINA4.0
22:20 25.01.2016.

treba ukinuti X u rukometu, da nema izjednačenog rezultata, to je čista bedastoća; u ovako brzom i atraktivnom sportu treba biti pobjednik na kraju. Produžetak od 5 min, ili nek' se igra na 2 razlike, ili zlatni gol, što god... Nema ništa gore u sportu od neriješenog... Tko je izmislio tu bedastoću uopće..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije