Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaćin startao pobjedom

Poljska na krilima navijača u trileru pobijedila Srbiju

Michael Jurecki
Foto: Jens Wolf/DPA/Pixsell
15.01.2016.
u 22:14

Poljska u nedjelju igra protiv Makedonije, a Srbija će igrati protiv aktualnog prvaka i branitelja naslova Francuske

U prvom kolu rukometnog europskog prvenstva, domaćin Poljska nakon odlične utakmice prepune preokreta pobijedila je Srbiju sa 29:28. Bio je to susret u kojem su do zadnjih trenutaka navijači bili 'na iglama', a domaćin je razveselio prepunu dvoranu.

Ključni trenutak dogodio se 40 sekundi prije kraja kada je Slawomir Szmal, legendarni poljski vratar, obranio sedmerac Ivanu Nikčeviću pri vodstvu 29:28. Nakon toga Poljaci su držali loptu do kraja pa je nakon zvuku sirene krenulo veliko slavlje u dvorani.

Nagradu za igrača utakmice dobio je Michael Jurecki koji je zabio sedam golova, a Lijewski mu je pomogao s četiri pogotka. Na drugoj strani, sedam golova zabio je Nenadić, a po četiri su dodali Zelenović i Šešum.

Poljska u nedjelju igra protiv Makedonije, a Srbija će igrati protiv aktualnog prvaka i branitelja naslova Francuske, koja je vodeća nakon prvog kola s dva boda, koliko ima i Poljska, dok su Srbija i Makedonija bez bodova.

>>Hrvatska pokazala dva različita lica protiv Bjelorusije i uvjerljivo pobijedila!

>>Islandu pripala drama, Omeyer izludio Makedonce!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 5

Avatar Abcda
Abcda
22:43 15.01.2016.

Poraz od Francuske i ode Srbija kuci. Smrc, smrc...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
02:22 16.01.2016.

Uvijek je dobro kad domaćini idu u završnicu.

Avatar Abcda
Abcda
13:57 16.01.2016.

Samo 4 komentara ?! Oni znaju kako treba. A mi ? Da je CRO izgubila , bilo bi 370 komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije