Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvižduci duvnjaku

Rukometne ikone žestoko po Dancima: 'Fućkate igraču jer se išao ispričati? Sram vas bilo!'

RTL Screenshot
21.01.2023.
u 20:28

Jedan od najvećih rukometaša svih vremena našao se na meti uvreda danskih navijača

Hrvatske rukometne legende kritizirale su zviždanje danskih navijača Domagoju Duvnjaku tijekom cijelog susreta u Malmou kad god je primio loptu. Podsjetimo, na utakmici kauboja i Danske dogodio se grublji faul našeg kapetana koji se odmah išao ispričati Mathiasu Gidselu, ali ovaj nije prihvatio ispriku jednog od najboljih svih vremena. 

Umjesto da osude taj nesportski potez, danski navijači su pokazali sramotno ponašanje i zviždali zvijezdi njemačkog Kiela svaki puta kada je imao loptu u rukama. 

Takav potez razljutio je bivšeg hrvatskog rukometaša i olimpijskog pobjednika, Dragu Vukovića.

- To je sramota danskih navijača. Zviždati Duvnjaku, takvoj veličini, stvarno je sramotno. Oni nikada nisu imali takvog velikog igrača pa su izgleda jako ljubomorni -  rekao je Vuković na RTL televiziji. 

- Totalno razočaravajuće za mene, razočaravajuće Gidsela, i Danaca... Danskih navijača koji nisu dobili impuls zato što je jučer bilo nešto nakon utakmice, nego iz danskih medija. Mi tu pokušavamo biti realni. Nadam se i vjerujem da jesmo. Ali ljudi moji, fućkate Duvnjaku zato što se išao ispričati nekome? Sram vas bilo - - smatra Goran Šprem

Hrvatski navijači su na zanimljiv način uzvratili nekorektnim Dancima i vikali 'USA, USA' što je izazvalo osmijeh na licu Duvnjaka koji se nije previše zamarao zvižducima. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 7

NO
Nostromo
21:12 21.01.2023.

Danci, dokaz NE kulture.

IS
Istiniuoči
23:31 21.01.2023.

Ovo zvuči poznato u stili ko nas bre zavadi.Uaaa Duvnjak!

BE
Berri
08:01 22.01.2023.

Na kraju su svi "s ovih prostora", pri tome mislim na trenere iz Srbije, Crne gore i Bosne i Hercegovine stali na stranu Duvnjaka, a ovog Danca su nazvali mali miš, nordijski isprdak i sl. Duvnjaku još samo treba da ga iz zatvora brani Velja Nevolja, Vlada Budala ili pripdanici Škaljarskog klana, možda Mirza Hatić i Kristijan Golubović. Ne brane oni Duvnjaka jer Duvnjaku treba zaštita, nego da bi na sebe skrenuli pozornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije