Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Rukometaši Zagreba povezali dvije pobjede - pala Vojvodina

Zlatko Horvat
Marko Lukunic/PIXSELL
24.09.2014.
u 22:05

Završilo je 29:24 za PPD Zagreb.

Rukometaši PPD Zagreb povezali su dvije pobjede u SEHA ligi. Nakon pobjede u Brestu jučer su pobijedili Vojvodinu sa 29:24 (13:10). Bila je to ujedno i premijera Veselina Vujovića na klupi “plinara”. Očekivao se ipak veći broj gledatelja, bilo ih je 700, no valjda će puno više biti u nedjelju kada u Arenu dolazi moćni njemački Kiel.

Zagrebaši su igrali nešto agresivnije nego inače, ali ima tu još itekako puno mjesta za napredak. Vujoviću su nedostajala tri itekako bitna igrača. Zbog oporavka od ozlijede u sastavu još nema prvog “topnika” Stipe Mandalinića. Nije bilo ni Maria Vuglača koji ima problema sa skočnim zglobom,a zbog povišene temperature u posljednji trenutak otpao je i Tonči Valčić.

Vuglač: Kiel se ne propušta

- Do Kiela ću biti spreman. Takve utakmice se ne propuštaju - rekao je Mario Vuglač.

Filip Ivić jedan je od zaslužnijih za nova tri boda. Sakupio je 15 obrana, od toga većinu u prvom poluvremenu.

- Često sam izmjenama namjerno razbijao ritam svoje momčadi i na taj način pokušao sam sačuvati svježinu za nedjelju kada u Arenu dolazi njemački Kiel. Vojvodina igra puno bolje nego prošle sezone. Bez obzira na poraz oni su se pokazali kao ozbiljna momčad - rekao je Vujović, te dodao:

- Siguran sam da bi Zagreb ovu utamicu dobio i bez da sam došao. Opet, drago mi je da sam startao sa pobjedom.

Najfikasniji kod Zagrebaša bili su Luka Stepančić i Zlatko Horvat koji su postigli po šest pogodaka. Sandro Obranović postigao je četiri, a Domagoj Pavlović tri.

>> Vujović: Dečkima moram usaditi više agresivnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije