Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Rukometaši Zagreba nisu dozvolili iznenađenje protiv Spartaka

PPD Zagreb
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
01.11.2015.
u 22:19

Kod Zagreba su u pobjedi 36:22 najbolji su bili Luka Stepančić i Lovro Mihić sa po šest pogodaka, a Spartak je predvodio Bojan Županjac sa pet golova.

U devetom kolu regionalne SEHA lige su rukometaši PPD Zagreba na domaćem terenu svladali Spartak Vojput iz Subotice 36:22 (19:13).

Kod Zagreba najbolji su bili Luka Stepančić i Lovro Mihić sa po šest pogodaka, a Spartak je predvodio Bojan Županjac sa pet golova.

Našićki Nexe je na gostovanju u Bjelorusiji poražen od Meškov Bresta sa 26:31 (11:15). U momčadi Nexea Tomislav Nuić zabio je šest, a Saša Barišić-Jaman četiri gola, dok su kod Meškova najbolji bili Rastko Stojković i Pavel Atman sa po osam pogodaka.

>> Vujović: Protiv Spartaka smo favoriti i očekujem pobjedu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije