Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI NEXE

Rukometaši Zagreba bez poraza osvojili još jednu titulu prvaka Hrvatske

Zagreb: PPD Zagreb osvojio rukometnu Premijer ligu
Marko Lukunic/PIXSELL
16.06.2021.
u 21:40

Nakon uvjerljive pobjede u Našicama, puleni trenera Ivica Obrvana nadigrali su one Branka Tamšea i u Zagrebu, a krajnji rezultat glasio je 22:19 (10:9).

Kao što su i priželjkivali rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb hrvatsko su prvenstvo zaključili bez poraza.

U posljednjem, 10. kolu Paket24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske najbolji su hrvatski rukometaši po drugi puta ove sezone nadigrali najveće rivale, rukometaše Nexe Našica.

Nakon uvjerljive pobjede u Našicama, puleni trenera Ivica Obrvana nadigrali su one Branka Tamšea i u Zagrebu, a krajnji rezultat glasio je 22:19 (10:9).

Trener PPD Zagreba Ivica Obrvan i u ovoj posljednjoj utakmici nije mogao računati na od ranije ozlijeđene Marina Šipića i Marija Vuglača, a dvoboj su s tribina sportske dvorane Trešnjevka (Kutija šibica) odgledali i Matej Ašanin, Ivan Laljek, Nikola Grahovac, Filip Perić i Davor Ćavar.

U sastavu Nexea nije bilo od ranije ozlijeđenih Aleksandra Bakića i Matea Rodina, dok su susret s tribina odgledali Borna Manci Mičević i Albin Eter.

Narednoga vikenda očekuje nas i završnica Kupa Hrvatske.

Polufinalni dvoboji na rasporedu su u subotu 19. lipnja, dok će pobjednici polufinalnih susreta u nedjelju, 20. lipnja odlučiti o pobjedniku Kupa Hrvatske.

Prvo polufinale u sportskoj dvorani Žatika na rasporedu je u 17.00 sati, a u njemu se sastaju rukometni klubovi PPD Zagreb i Dubrava, dok će u kasnijem terminu, s početkom u 19.30 sati, na parket istrčati rukometaši Nexea i Sesveta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije