Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Rukometaši u Koprivnici druženjem s građanima pomagali Marijeti

Rukometaši
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/25
29.10.2014.
u 15:46

Nakon druženja s navijačima, rukometaši i stručni stožer u Galeriji Koprivnica posjetili su izložbu fotografija o počecima rukometa u Koprivnici prije 60 godina.

Hrvatski rukometaši danas su se na središnjem koprivničkom trgu družili sa svojim brojnim navijačima i podijelili im autograme, prigodne darove i fotografilirali se s njima. Rukometaši su se uključili i u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za Marijetu Bugarin, 11-godišnju djevojčicu koja jedina u Hrvatskoj boluje od Parry-Rombergova sindroma, bolesti koja izjeda jednu stranu lica. Već dva mjeseca za nju se skluplja novac za prijeko potrebnu operaciju u SAD-u.

Nakon druženja s navijačima, rukometaši i stručni stožer u Galeriji Koprivnica posjetili su izložbu fotografija o počecima rukometa u Koprivnici prije 60 godina.

Foto: Ilustracija, Marijan Susenj/PIXSELL

Hrvatski rukometaši sutra u 18 sati u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo dočekuju Nizozemsku. Ulaznice su gotovo rasprodane pa se očekuje fenomenalna atmosfera u gimnazijskoj dvorani, iako Nizozemci nisu vrh europskog rukometa.

>> 'Navijačima' Podravke previše 10 kuna za pomoć bolesnoj Marijeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije