Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAN ŽDRIJEB

Rukometaši i rukometašice na pijesku doznali protivnike na Europskom prvenstvu

Rukomet na pijesku/Ilustracija
Igor Kralj/Pixsell
05.04.2021.
u 13:01

Hrvatski rukometaši, četverostruki europski prvaci (2009., 2011., 2013. i 2015.), smješteni su u skupinu C zajedno s Poljskom, Švicarskom, Švedskom i domaćinom Bugarskom.

U sjedištu Europske rukometne federacije (EHF) u Beču u ponedjeljak su izvučene skupine Europskog prvenstva u rukometu na pijesku za žene i muškarce kojem će domaćin biti bugarska Varna od 13. do 18. srpnja ove godine. 

Hrvatski rukometaši, četverostruki europski prvaci (2009., 2011., 2013. i 2015.), smješteni su u skupinu C zajedno s Poljskom, Švicarskom, Švedskom i domaćinom Bugarskom.

Hrvatske rukometašice, vlasnice dva europska zlata (2007. i 2011.), u skupini B će igrati protiv Mađarica, koje su također dvostruke europske prvakinje (2013. i 2015.), Norvežanki, koje su na europskom tronu bile 2017., te protiv reprezentacija Rumunjske i Bugarske.

U konkurenciji za naslov europskog prvaka bit će 19 momčadi i 18 ekipa.

Iz svake od četiri skupina će po tri najbolje nastaviti natjecanje u drugom dijelu grupne faze. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije