Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAUBOJI STIGLI

Rukometaši doputovali u Jonkoping, Gojun: 'Malo se osjeća umor, ali mi smo Hrvatska'

Slavlje rukometaša Hrvatske nakon pobjede nad Islandom rezultatom 23:22
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
11.01.2023.
u 18:28

- Da će biti lako, sigurno neće. Ali mi smo Hrvatska, reprezentacija koja je već dugi niz godina na visokom nivou i ja vjerujem da ćemo to ponoviti i sad - rekao je Jakov Gojun uoči Egipta.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija nakon gotovo 12 sati putovanja, uspješno je doputovala u Jonkoping, grad domaćin skupine G na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj. Hrvatska će dvoboje prvog kruga igrati u Husqvarna Garden Areni.

>> Najbogatiji svjetski klub kupuje Lovru Majera i šalje brutalnu ponudu za vatrenog

Hrvatska je u Jonkoping doputovala s avionom od Zagreba preko Kopenhagena, a zatim i Goteborga uz još dva sata vožnje autobusom. Prvi dojmovi o domaćinu ovog Svjetskog prvenstva su odlični jer su igrače odmah po dolasku, dočekale sve ključne informacije pa čak i akreditacije. Do petka 13. siječnja, i prvog susreta protiv Egipta, izbornik Hrvoje Horvat je planirao održati dva treninga, prvi večeras da pokuša “istjerati umor iz nogu igrača“, a drugi trening je planiran sutra, 12. siječnja 2023. godine.

- Malo se umor osjeća, rano smo se probudili, ali evo hvala Bogu, došli smo gdje smo trebali doći i idemo malo na trening taj umor izbaciti, da spremni dočekamo utakmicu. Vjerujem u jednu dobru utakmicu. Da će biti lako, sigurno neće. Ali mi smo Hrvatska, reprezentacija koja je već dugi niz godina na visokom nivou i ja vjerujem da ćemo to ponoviti i sad - rekao je Jakov Gojun

Komentara 2

DU
Deleted user
19:39 12.01.2023.

Dvanaest sati putovati iz Zgb u Jkpg? Dva ipol sata (max)čarter let Zagb-Jkpg i onda još 40 min sa zračne luke do hotela gdje su smješteni. Lete regularnim linijama, nema se novaca ili..

GE
generacija57
18:32 12.01.2023.

Već sad umor,kaj bude tek poslije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije