Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselje modrih

Rukavina: Volio bih izvući izraelski Hapoel

dinamo (1)
Marko Lukunić/Pixsell
08.08.2012.
u 23:55

Dinamo je najbolja momčad na Balkanu, ali ovo nije realan omjer snaga, kazao je kapetan Sheriffa Miral Samardžić.

Igrači Dinama bili su presretni jer su pobjedom protiv Sheriffa osigurali minimalno Europsku ligu. Iz svlačionice je odjekivala glazba, a igrači su izlazili ozarena lica.

- Odigrali smo dobru utakmicu, sigurno možemo i bolje. Pokazali smo koliku kvalitetu imamo, pa vidjeli ste i samo da tko god uđe, zabije. Imamo puno utakmica i svi će dobiti svoju priliku. Želja nam je ući u Ligu prvaka, sa svakim mogućim protivnikom u četvrtom pretkolu možemo se nositi,a ja bih volio da izvućemo izraelski Hapoel. A onda da ne dobijemo tako tešku skupino kao prošle godine - rekao je Ante Rukavina.

Arijan Ademi prije nekoliko dana udaljen je iz momčadi zbog svoje žestoke reakcije na trenerovu odluku da ga izvadi iz igre protiv Istre, ali je zbog suspenzije Sammira i Pokrivača vraćen u momčad i u prvi sastav.

- Presretan sam, želio bih se još jednom ispričati treneru i suigračima zbog svog ponašanja, ali ljutit sam bio na sebe. Danas smo pokazali kakva smo momčad, moramo nastaviti ovako igrati i onda možemo igrati protiv svakoga - rekao je Ademi.

Fatos Beqiraj ponovno je zabio, Sheriff će ga sigurno pamtiti.

- Atmosfera je odlična u svlačionici, slavimo što smo osigurali Europsku ligu, ali naš cilj je Liga prvaka. Dižemo se kao momčad, ja se isto dižem u formi i moramo tako nastaviti.

Duje Čop bio je joker s klupe, Čačić je izabrao pravi trenutak da ga ubaci u igru jer je ovaj samo minutu poslije postigao pogodak.

- Imao sam osjećaj da ću ga zabiti, šalio sam se sa suigračima da ću biti strijelac večeras. Svejedno mi je tko će nam biti sljedeći protivnik,sa svakim možemo igrati, rekao je Čop, a nadovezao se Šimunić:

- Loše smo otvorili utakmicu, ali smo se smirili nakon prvih deset minuta i pokazali da znamo igrati. Za Ligu prvaka moramo se još popraviti, imamo dosta prostora.

Kapetan Sheriffa Miral Samardžić bio je razočaran.

- Dinamo je najbolja momčad na Balkanu, ali ovo nije realan omjer snaga. Jači su od nas, ali ne toliko. Mi smo puno griješili i ništa nam nije išlo kako treba.

Ključne riječi

Komentara 14

PI
piranha
08:10 09.08.2012.

Baš mi je žao onih 200-injak tzv.bojsa jugonostalgičara koji stanu u jedno kino.Šta će te sada kad ste u kavezu iza mreže.Sinovi jugooficira pravac u Beograd u otadžbinu vaši očeva.Shavite da je ovo Nezavisna država Hrvatska kojom vladaju Hrvati.

Avatar comandante
comandante
08:39 09.08.2012.

piranha Ne pripadam navijackim grupama ali za boga miloga ne blamiraj se ovakvim idiotarijama!!! Nekad je bolje nista ne napisati, vjeruj mi, srami se

SE
serđo
07:57 09.08.2012.

ja bih htio protivnika iz zemlje u kojoj je policija najsličnija onoj u žilini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije