Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK PROTIV ISTRE

Rukavina: Nisam lud da bih uvodio velike promjene

NK Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
01.03.2014.
u 09:48

– Imam ideje, ali nisam toliko lud i bahat da bih nešto radikalno mijenjao uoči susreta s Istrom – kaže novi trener Osijeka

Novi trener Osijeka Tomislav Rukavina i njegov prethodnik Ivica Kulešević gotovo su svakodnevno razgovarali i savjetovali se. Rukavina, na prvu loptu, neće unositi novosti. Dobio je premalo vremena da bi išta u momčadi mijenjao prije jednog od možda ključnih ogleda.

Četvrti trener ove sezone

Imam ideje, ali nisam toliko lud i bahat da bih nešto radikalno mijenjao uoči susreta s Istrom – kaže novi trener Osijeka, već četvrti ove sezone, kojemu mora biti “prvo, pa muško”!

Rukavina je u nezavidnoj situaciji, pobjeda protiv Pamićeve Istre, koja je posljednji put u Gradskom vrtu pala prije više od tri godine, imperativ je, jer tek nedavno prekinuti niz od 168 dana bez prvoligaškog slavlja doveo je bijelo-plave u nezavidnu situaciju. Osijek ima pet bodova više od posljednjeg Dragovoljca, a Slaven Belupo, na mjestu koje osigurava prvoligaški ostanak, ima tri boda više od Osijeka. Bijelo-plavi su, pritom, ove sezone pobijedili samo dvije momčadi – Hajduk i dva puta Slaven.

Malovan ostao u klubu

Rukavina je, ne svojom voljom, bio prisiljen promijeniti gotovo cijeli stručni stožer, nakon što su otišla dvojica od trojice Kuleševićevih pomoćnika. Ostao je samo trener vratara Domagoj Malovan.

Dini Skenderu i Stjepanu Vranješu ponudio sam suradnju, ali su je odbili rekavši da se osjećaju praznima, iako bi možda i ostali da sam ih uvjeravao, ali to onda više ne bi bilo to – kaže Rukavina.

>>U Gradskom vrtu pljušte otkazi, stiže T. Rukavina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije