Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za i protiv dolaska Ante Rukavine u Dinamo

Rukavina debitira protiv Rijeke

Ante Rukavina
Vanja Zubčić
27.07.2010.
u 18:23

Je li dovođenje Ante Rukavine iz Panathinaikosa za tri milijuna eura isplativ potez Dinamovih čelnika?

Prenosimo objavu Dinamovih internetskih stranica: "Dinamovo najnovije veliko pojačanje, 24-godišnji Ante Rukavina, debitirat će u subotnjoj utakmici s Rijekom, a ono što je šefa stručnog stožera Velimira Zajeca kao i ostatak kluba najviše obradovalo jest činjenica da će mladi napadač igrati i u uzvratnom susretu s moldavskim Sheriffom. Rezultat je to velikih napora klupske administracije koja je danas registrirala i prijavila Rukavinu Uefi."

Donosimo pluseve i minuse dovođenja Ante Rukavine.

ZA

Dosad je Dinamo davao velik novac Južnoamerikancima upitne kvalitete. Kad već ima, bolje je da kupuje domaće.

Svoj je potencijal naznačio igrajući za Šibenik i mladu reprezentaciju, a ima 24 godine, što znači da tek očekuje vrhunac karijere.

PROTIV

Najveći je argument protiv Rukavinina dovođenja samo 11 utakmica prošle sezone i pet pogodaka u dvije godine u Grčkoj.

I prije odlaska u Grčku Ruki u Hajduku nije igrao za pamćenje. Najbolje klupske utakmice odigrao je još u dresu Šibenika.

Iako je u hrvatskoj javnosti na glasu kao simpatičan momak zarazna osmijeha, iz Grčke su stigle priče da su ga katkad izlasci više privlačili nego treninzi.

ČINJENICE

2,8 milijuna eura platio je Panathinaikos Hajduku 2008. godine.

5 pogodaka postigao je u dvije godine za zelene.

3 milijuna eura platio je Dinamo Grcima za Rukavinu.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
18:35 27.07.2010.

smatram da je previše to novaca za takvog igrača .pa tri milijuna eura vrijedi pola klubova slovenske nogometne lige.bolje da je maminjo kupio pola tih slovenskih klubova možda bi koji izborio mjesto u prvom sastavu dinama.a druge bi mogao zaposlitii oko održavanja stadiona i čiščenju maksimirske šume i okolnih jezera..

TO
toothworm
18:49 27.07.2010.

nikad nisam volio Rukija...al ajd..dajmo mu priliku...

SP
spirou
23:45 27.07.2010.

nema šanse da su ga platili toliko... pranje novaca...milja grcima,dvije mamiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije