Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U karanteni

Rugao se koronavirusu, pa se zarazio: 'Izgubio sam osjet okusa i mirisa'

Rudy Gobert
Foto: Screenshot/Twitter
1/3
23.03.2020.
u 08:13

Rudy je na toj konferenciji za mediji namjerno dodirivao mikrofone i šalio se s novinarima. Njegovi suigrači kasnije su otkrili kako se već nekoliko dana ranije u svlačionici šalio na sličan način

Centar Utah Jazza Rudy Gobert i suigrač hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića bio je prvi NBA košarkaš čiji je nalaz bio pozitivan na koronavirus.

Nakon što je utvrđeno da je zaražen vodstvo najjače košarkaške lige na svijetu prekinulo je natjecanje.

A Francuz se nekoliko dana ranije rugao u vezi pandemije koronavirusa od koje je dosad u svijetu umro više od 14.700 osoba.

Rudy je na toj konferenciji za mediji namjerno dodirivao mikrofone i šalio se s novinarima. Njegovi suigrači kasnije su otkrili kako se već nekoliko dana ranije u svlačionici šalio na sličan način.

Mnogi su osudili takvo ponašanje, a neki su tražili i da ga zatvore. Odmah se ipričao se, te poručio kako je sutuacija ozbiljna.

Rudy Gobert koji je od tada u karanteni oglasio se na svom Twitteru. U objavi je poručio kako nema osjete okusa i mirisa.

'Samo da vas informiram. Gubitak okusa i mirisa sigurno spadaju među simptome. Posljednja četiri dana ništa ne osjeća. Ima li netko slično iskustvo?, pita u svojoj objavi francuski košarkaš.

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
09:37 23.03.2020.

Ko se ruga pos... ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije