Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Ruediger odbio Chelsea, karijeri bi mogao nastaviti u Realu

Chelsea v Leeds United - Premier League - Stamford Bridge
Mark Pain
14.12.2021.
u 12:55

Smatra da bi trebao biti među plaćenijim igračima sa Stamford Bridgea. Chelsea je ponudio 8,2 milijuna eura po sezoni, dok Ruediger traži blizu 12 milijuna eura godišnje.

Branič Chelseaja Antonio Ruediger (28) mogao bi karijeru nastaviti u Real Madridu, objavili su britanski mediji ističući da bi u Real mogao stići kao slobodan igrač, odnosno bez odštete. 

Ruedigeru ugovor sa Chelseajem ističe na kraju sezone, a pregovori o produženju su zapeli na visini plaće. Budući da mu u lipnju ističe ugovor Ruediger bi mogao potpisati predugovor sa nekim drugim klubom, a britanski mediji ističu da je Real najbliži tome da u ljeto dobije njemačkog nogometaša bez odštete. 

Ruediger je odbio ponudu Chelseaja, jer smatra da bi trebao biti među plaćenijim igračima sa Stamford Bridgea. Chelsea je ponudio 8,2 milijuna eura po sezoni, dok Ruediger traži blizu 12 milijuna eura godišnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije