Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boško Čavka

''Rudiću, odrecite se naknada u korist političara''

\'21.08.2010., Korcula - Prijateljska vaterpolo utakmica A reprezentacije Hrvatska - Rusija. Smjesak na licu Ratka Rudica prije pocetka utakmice.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
20.09.2010.
u 13:05

Dizački izbornik Boško Čavka sanja da s nekim od obećavajuće braće Musić, Enijem (20) ili Amarom (23), opet osvoji olimpijsku medalju i da se onda dohvati mikrofona:

– Svoju bih nagradu dao za branjenje poštenih hrvatskih političara i biznismena koji leže u Remetincu. Apeliram i na vaterpoliste, ali i na njihova izbornika Rudića, da se odreknu svojih državnih nagrada kako bi korumpirane političare mogli braniti što bolji odvjetnici.

Čavka nam je još rekao da je olimpijski pobjednik Nikolaj Pešalov trener juniora, za što prima 4500 kuna, čemu mjesečno pridodaje i 250 eura naknade koju dobiva od bugarske države.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
13:39 20.09.2010.

pitam se dal je novinar shvatio da je to sarkasticna izjava....doduse, ovo niije napisal flak.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije