Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratkova 36 medalja

Rudić: Uh, ovo je bilo lagano! Ovo je kruna moje karijere

vaterpolo (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
12.08.2012.
u 18:14

Ratko Rudić osvojio je za Hrvatsku i Svjetsko prvenstvo i Europsko prvenstvo te sada i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

- Ovo je kruna moje karijere, zadovoljan sam jer sam od dolaska u Hrvatsku osvojio i Svjetsko prvenstvo i Europsko prvenstvo te sada i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Osobna mi je satisfakcija da smo počeli raditi s problemima i poteškoćama, ali smo ulaganjima u trening došli do zlatne medalje. Dakako, manje je bilo ovih drugih ulaganja. Mi niti u jednoj utakmici nismo imali problema, dominirali smo u svakoj, došli smo lagano do zlata - kazao je Rudić za HRT neposredno nakon utakmice.

Izbornik je dodao:

- Moram se zahvaliti svima koji su pomogli, svi smo zajedno kao skupina velikih entuzijasta došli do ovog rezultata. Izuzetno sam spreman.

U Pekingu su nosili brkove, ali ovoga puta su obranom došli do zlata.

- U Kini smo psihološki pali, ja sam to predvidio, iako sam iskustan tamo mi se to dogodilo - kazao je izbornik.

Ivan Buljubašić gurnuo se pred kamere HRT-a kako bi rekao:

- Mama, sretan rođendan!

Zatim je dodao:

- Pokušavam izbaciti emocije, nisam još svjestan što se događa. Ne zanimaju nas analize, glavno je da smo pobijedili, makar i s pola gola.

Josip Pavić imao je devet obrana, morao je braniti kao lud, jer obećao je sinu:

- Ovo je ono po što smo došli, ispunili smo. Sinoć sam skoro umro kad mi je sin počeo plakati da mu možda neću donijeti zlato. Ali sine, zlato stiže doma!

Komentara 24

BU
bubi400
18:26 12.08.2012.

Bravo Rudiću svaka čast di god si trener bio bio si pobjednik a sa hrvatskom si napravio sve i zato ti hvala legendo...

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
18:35 12.08.2012.

Ratko ne seri. Kada si preuzeo Hrvatsku i tada je tim bio mocan i velik. U to vrijeme preuzeo si ono sto je netko drugi vec odgojio i napravio. Po meni trebao si ostati u Italiji, gdje si pobjegao u ono vrijeme, cekajuci da tvoja Yougo-armada pokori Hrvatsku. Svaka cast igracima, a poslozio bi ih i ja, jer oni vec znaju sto raditi.

Avatar drug tito
drug tito
09:17 13.08.2012.

Ponos Hrvatske! BRAVO momci, iskrene čestitke!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije