Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u NBA

Rudežova Indiana pala u produžetku, Bogdanović zabio 5 koševa

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
06.12.2014.
u 10:00

Brooklyn je s omjerom 8-10 osma momčad Istoka dok je Indiana 11. s omjerom 7-13.

Hrvatski predstavnici u NBA ligi, Bojan Bogdanović i Damjan Rudež doživjeli su poraze sa svojim momčadima. Bolja od Bogdanovićeva Brooklyna bila je treća momčad Istoka, Atlanta (98:75), dok je Rudežova Indiana pobijeđena tek nakon produžetka kod Sacramenta (102:101).

Bogdanović je za 22 minute u igri postigao tek 5 koševa (2-4 iz igre) uz 3 skoka i dodavanje dok je Rudež s potpuno istom minutažom bio nešto učinkovitiji. Postigao je 11 koševa (4-7) uz po jedan skok i dodavanje igrao.

 

Brooklyn je s omjerom 8-10 osma momčad Istoka dok je Indiana 11. s omjerom 7-13.

>>Pogledajte kako je Irving izgubio živce zbog minute odmora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije