Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi najbolji igrač bilih

Rubin se zagrijao za Ibričića, dolazi trener Berdijev

Senijad Ibričić
Filip Brala/Pixsell
04.05.2010.
u 10:30

Ruski prvak spreman je za dolazak Senijada Ibričića bijelima platiti između četiri i pet milijuna eura, što Splićane zadovoljava.

Nezadovoljan efikasnošću svoje momčadi i startom u prvenstvu Rusije, trener prvaka Rubina Kurban Berdijev odlučio je što hitrije riješiti problem igre u napadu. A prvo ime na njegovu popisu je Hajdukov najbolji igrač Senijad Ibričić.

Rubin je za kupnju Ibričića spreman izdvojiti između četiri i pet milijuna eura. Pregovori o tom transferu, premda na Poljud još nije stigla službena ponuda, već su odmakli i sve je izvjesnije da će Ibričić, zajedno s još jednim suigračem iz reprezentacije BiH, krenuti prema Kazanju.

A trener Berdijev bi, prema nekim najavama, trebao u srijedu doći u Šibenik i uživo se uvjeriti u Ibričićeve sposobnosti. Predstavnici Rubina do sada su četiri puta gledali Ibričića.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:59 04.05.2010.

Pa ko nebi uzeo kvalitetnog igrača i poštenog dečka koji igra za perspektivnu reprezentaciju BIH..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije