Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI ODLAZAK S POLJUDA

Rubil potpisao za grčki Asteras

Goran Rubil
Ivo Čagalj/Pixsell
18.05.2010.
u 21:08

Goran Rubil napustio je Hajduk, prema vijestima iz Grčke, potpisao je dvogodišnji ugovor za tamošnjeg prvoligaša Asteras Tripolis.

S Rubilom će prema Grčkoj i Saša Mus iz Croatije Sesvete, koji je također potpisao dvogodišnji ugovor. Oba igrača primat će oko 120 tisuća eura po sezoni. Rubil, kojemu je istekao ugovor sa Splićanima, imao je Hajdukovu ponudu od 100 tisuća eura po sezoni, ali na kraju se odlučio za Asteras.

Tako je, nakon Skoke, koji je otišao u Australiju, Hajduk ostao bez još jednog standardnog prvotimca.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kamikaza747
21:50 18.05.2010.

Heh, ovo je sad nespretno završilo, dok ovi pričaju o pojačanjima drugi prvotimci im bježe iz momčadi, a dobro, smoje je još tu hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije