Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA Direktor Rubeša ljutit, trener Rubčić iznenađen

Rubeša: Plavi su nas se prepali!

Foto: Goran Kovačić
import
26.10.2008.
u 20:42

Direktor Rijeke Mario Rubeša bio je gotovo šokiran, kontaktirao je s Josipom Breznim i iz prve je ispalio:

– Dinamo se prepao Rijeke!

Poslije je malo ublažio stavove, jer je bio revoltiran zato što je o odgodi susreta Rijeke i Dinama doznao tri i pol sata uoči sraza, kada je i teško obavijestiti sve zainteresirane da nema utakmice. Rijekin strateg Robert Rubčić za odgodu utakmice doznao je preko malih ekrana.

– U prvom trenutku nisam mogao vjerovati, u mojoj igračkoj karijeri nikada se nešto slično nije dogodilo. No, u ovom trenutku moramo biti prije svega ljudi, a ne sportaši i iskreno mi je žao što je Dinamo pogodila epidemija – rekao je Rubčić.

Rijekini nogometaši veselili su se derbiju i bili spremni.

– Mi smo se već polako spremali krenuti na stadion, priprema dvoboja bila je gotova i sve nas je to sada malo zateklo. No, molim vas naglasite da nitko iz stožera ne sumnja u vjerodostojnost Dinamova problema.

A onda je dodao nešto zgodno:

– Prije mjesec dana slična se stvar dogodila u Njemačkom kupu, tamo je bila riječ o 13 nogometaša, no utakmica se morala igrati! – zaključio je Rubčić.

To je uvijek tako, jedna strana se buni, insinuira, osjeća se zakinutom i prevarenom. A odluku je donijela Udruga Prve HNL i tu je priča, kada je riječ o utakmici u terminu nedjelja, 26. listopada, 2008., gotova!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije