Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid - Osasuna

Ruben: Zaustavit ću Ronalda užetom

\'Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League semi-final second leg football match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on
LLUIS GENE
05.11.2011.
u 13:14

Stoper Osasune Ruben ove će nedjelje imati jako težak zadatak, pokušat će zadržati Cristiana Ronalda na gostovanju kod Real Madrida u sklopu 12. kola Primere.

- Kako da zaustavimo Ronalda? Zaista ne znam. Smislit ćemo nešto za vrijeme utakmice. Sa užetom - rekao je Ruben.

- Real je u velikoj formi trenutno i nižu uspjeh za uspjehom. Uz to su se već kvalificirali za osminu finala Lige prvaka što im daje mogućnost da se do zime u potpunosti posvete španjolskom prvenstvu - objasnio je Ruben.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragogera
15:23 05.11.2011.

pitaj alvesa ili abidala,njima to i nije neki problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije