Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili ekskluzivna prava
Povratak na članak

RTL televizija prenosit će Svjetsko prvenstvo u rukometu!

– Iznimno smo ponosni što je RTL Hrvatska osigurala prava prikazivanja utakmica Svjetskog prvenstva te što ćemo biti uz hrvatsku reprezentaciju i pratiti njihov put prema vrhu

Komentari 4

TH
than
16:28 25.11.2014.

Mogao bi HRT otvoriti i 5ti program... Taman da zaposli jos statista da parazitiraju. Za cega li mi placamo tu televiziju sve mi je manje i manje jasno. 1000 kuna svake godine.

VL
MI
mismis
17:49 25.11.2014.

ok sad sam definitivno razocarana zbog toga sto nece biti drage kao komentatora i jer vidim da necemo od silnih reklama imat volje za zivotom a kamoli rukometom.

VL
MK
marko.kosmicki
12:32 20.01.2017.

još kada bi na rtl u imali sportske komentatore

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.