Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog Rooneyjevih prostitutki glavu bi mogao izgubiti i vječni trener

Rooney: Sir Alex, dosta mi vas je, želim što prije otići

'Manchester United\'s Wayne Rooney smiles as he takes his seat on the bench before their English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at Old Trafford in Manchester, northern Englan
'PHIL NOBLE'
19.10.2010.
u 17:45

Na Giuseppe Meazzi aktualnim prvacima stiže hrvatska kolonija na čelu s Lukom Modrićem. Kako stvari stoje, vjerojatno je on jedini igrač Crottenhama koji će utakmicu gledati s najbolje pozicije – na travnjaku s loptom.

Sjedeći gol na rubu kreveta u sobi manchesterskog hotela Lowry, miljenik nacije Wayne Rooney (24) požalio se prostitutkama Helen Wood (23) i Jenny Thompson (21) kako strahuje da bi mu zbog "aktualnih događaja" karijera mogla propasti.

– Bio je užasno zabrinut, prevario je trudnu suprugu, a mučilo ga je što će biti s njegovom karijerom. Da će sve što je napravio u nogometu biti bačeno zbog deset minuta zabave s nama – prepričava događaje "trojca iza zatvorenih vrata" prostitutka Helen.

S pravom je Rooney držao glavu među rukama jer treneru Alexu Fergusonu to se nije svidjelo te mu se otad više i ne obraća. No, napadač je njemu poručio: "Odlazim, dosta mi je."

– Istina je, rekao mi je da želi otići i da neće potpisati ugovor. Za mene je to strašno razočaranje, pomagali smo mu u svim situacijama, a donedavno je govorio da će ovdje ostati zauvijek – kazao je Ferguson. Međutim, Roonyjevi prijatelji vrte drugu priču. Navodno Ferguson s njime ne razgovara, ignorira ga na treningu i odnosi se prema njemu s prijezirom.

City nudi rekordnu plaću

Nebeskoplavi nude čak 30 milijuna eura godišnju plaću (rekorder C. Ronaldo ima 13) te 200 tisuća za svaku fotku u Cityjevu dresu. Žele ga Real Madrid, Barcelona, Chelsea, ali svojim se suigračima povjerio da želi ostati u gradu.

– City je najrealnija opcija, a tamo me čeka i Tevez.

Dakako, adut u ruci drži i supruga Coleen, koja ne bi željela napustiti roditelje, koji su ionako bili protiv oprosta grijeha. Wayneov odlazak, pogotovo u rivalski City, zaljuljao bi stolac i Alexu Fergusonu, gubitak najveće zvijezde mogao bi pozicije stajati i legendarnog trenera. A i Rooneyju ne bi baš bilo samo tako prošetati se gradom i otići na kavu...

Vratimo se na travnjak, Manchesteru u goste stiže Bursaspor, a zanimljiva poveznica je to što su "crveni vragovi" posljednju pobjedu protiv gostiju iz Turske imali upravo 2004. godine kada je tada 18-godišnji debitant Rooney postigao hat-trick protiv Fenerbahcea (6:2).

Nije ozlijeđen, ali...

Igrao je tada prvi put u crvenoj majici, a sada bi, zbog navodne "ozljede gležnja", priče koju gura Ferguson, mogao sjediti na klupi.

Rooney pak tvrdi:

– Zdrav sam, mogu igrati!

Luka jedini Hrvat protiv Intera

Najzanimljiviji susret Lige prvaka igrat će se na Giuseppe Meazzi, gdje aktualnim prvacima, predvođenim Rafaelom Benitezom, stiže hrvatska kolonija na čelu s Lukom Modrićem, vjerojatno jedinim Hrvatom u prvih jedanaest.

Zadatak će biti gurati loptu Peteru Crouchu, koji bi svom bivšem treneru trebao zagorčati večer.

Rakitićev Schalke dočekuje Hapoel, a Lovrenov Lyon je domaćin Benfici.

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:27 19.10.2010.

Rooney: Sir Alex, dosta mi vas je, jer vi želite red, rad i rezultate a meni se više ganja ženske od davanja golova i zato želim što prije otići i nači neki klub u kojem če biti kupleraj normalan..

CP
copy paste
19:21 19.10.2010.

\'Da će sve što je napravio u nogometu biti bačeno zbog deset minuta zabave s nama\' auuuu junaka-10 minuta.alaj se iskazo nema šta.a može bit i da stvarno nije u formi.ponestalo mu kondicije nakon 10 minuta.pa ni ja mu nebii dao da igra uz takve fizičke predispozicije.kad bude na sat do dva onda će bit spreman za prvu momčad.

GU
Gustavo
00:09 20.10.2010.

Nula od čovjeka, ima sve, a zapravo nema ništa, završiti će pijan negdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije