Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silno razočaran

Rooney: Ovo je noćna mora, najgori dan u nogometu!

'Manchester United\'s Wayne Rooney reacts during the match Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Nigel FrenchPress Association/Pixsell'
17.03.2014.
u 10:10

Moramo Liverpoolu dati zasluge za to, igrao je jako dobro, ali to je teško prihvatiti. Nitko ne želi izgubiti, a pogotovo ne na ovakav način

Liverpool je jučer doslovno pregazio Manchester United na Old Traffordu. Steven Gerrard zabio je dva gola, a Luis Suarez dodao je još jedan. Trener domaćih bio je utučen nakon poraza.

– Teško je to objasniti. Imao sam osjećaj da su igrači u dobroj formi. Vidio sam motivirane i samopouzdane igrače na treningu, a na utakmici to nisam vidio. Stanje je jako teško, no moramo se popraviti. Moramo početi bolje raditi kako bismo stvarali više prilika i ostvarivali bolje rezultate – rekao je David Moyes.

A jako razočaran bio je i Wayne Rooney, čije su riječi bile bolne, ali istinite.

– Ovo je noćna mora! Ovo je najgori dan u nogometu koji sam dosad imao. To je teško prihvatiti. Moramo Liverpoolu dati zasluge za to, igrao je jako dobro, ali to je teško prihvatiti. Nitko ne želi izgubiti, a pogotovo ne na ovakav način, pred svojom publikom – rekao je Rooney.

>>United opet izgubio: Liverpoolu svirana tri penala, Gerrard zabio dva

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
10:54 17.03.2014.

Kaze lik koji zaradjuje 355000 € .... tjedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije