Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA - ALŽIR 20.30

Rooney nestrpljiv: Još čeka svoj prvi gol na SP

Wayne Rooney
AFP
18.06.2010.
u 16:01

Fabio Capello uoči Alžira ima dvije dvojbe: Green ili Hart i Heskey ili Defoe. Kako je za glupi gol protiv Amerikanaca okrivio loptu, a ne smušenoga golmana, Robert Green ipak je favorit za jedinicu.

– To je najgora lopta koju sam vidio, i za igrače, i za vratare. Kod centaršuta ne možete nikako znati gdje će lopta završiti, a prilikom udarca ona nikada ne ide tamo gdje je igrač poželio. Ne znam kome može odgovarati takva lopta, svima će ona još napraviti velike probleme – kazao je engleski izbornik.

Dosada u Africi

Sve oči Engleza bit će uprte u Waynea Rooneya, najboljega igrača ove generacije, koji još nije postigao pogodak na SP-ima, a nije zabio ni u posljednjih osam utakmica reprezentacije. Capello je, nakon utakmice s Amerikancima, igračima podijelio DVD-e: njihov prvi nastup na SP-u u JAR-u, te pojedinačnu izvedbu svakoga od njih. Rooney je analizirao svoju igru.

– Vidio sam stvari koje će mi pomoći, u kojima nisam bio dobar. Najvažnije je da od prvoga dana u Africi osjećam jednaku glad za golovima kao i na treninzima Manchester Uniteda usred sezone. Zato uopće nisam zabrinut za svoju formu – kazao je Rooney.

Požalio se samo da mu je u Južnoj Africi užasno dosadno. Ovako je opisao dnevni raspored: doručak, trening, ručak, spavanje, večera, spavanje.

– Srećom, tu su utakmice, pa dosta vremena provodim pred TV-om. Inače bih umro od dosade – zaključio je Rooney.

Belhadj provocira

Inače, uoči sraza s favoritom skupine, Engleze je podbo Alžirac iz Portsmoutha, bivši Kranjčarov suigrač Nadir Belhadj.

– Engleska obrana je slabiji dio momčadi, pokraj Carraghera i Terrya lako se dolazi u šanse – kazao je Belhadj.

Taj Alžirac se ove sezone i proslavio upravo pokraj spomenutoga Carraghera i njegova suigrača iz Liverpoola i reprezentacije Glena Johnsona.

Belhadj je s Portsmouthom svladao Redse 2:0 i postigao prvi pogodak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije