Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENIO 'PLOČU'

Rooney: Moyes je sjajan, a treninzi su mu jači nego Fergusonovi

Cleverly Rooney United (1)
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
20.09.2013.
u 11:34

- Moyes u potpunosti zaslužuje biti na klupi Uniteda nakon onoga što je napravio s Everton - tvrdi zvijezda Uniteda

Nakon početnog neslaganja, između Waynea Rooneyja i trenera Davida Moyesa konačno je uspostavljen korektan odnos. Podsjetimo, zvijezda Uniteda silno je htjela napustiti klub nakon odlaska Alexa Fergusona, no kako je njegov status ostao gotovo nepromijenjen dolaskom novog trenera, Rooney ga je čak počeo i komplimentirati.

- Kod Moyesa je trening drugačiji. Još iz Evertona se sjećam da su njegovi treninzi intenzivniji, no to mi pomaže, osjećam se dobro i drago mi je da igram. Moyes je odličan trener i u potpunosti je zaslužio ovaj posao nakon onoga što je napravio u Evertonu - rekao je Rooney.

Očito ga je prošla bojazan da će izgubiti mjesto u momčadi te je prihvatio početne kritike trenera da on mora biti u službi momčadi, a ne obrnuto...

>> Pogledajte nevjerojatan promašaj Waynea Rooneyja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije