Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluziva s Otoka

Rooney danas viđen na Emiratesu: Potpisuje za Arsenal?

Wayne Rooney
Reuters
14.06.2013.
u 16:23

Izvršni predsjednik Arsenala Ivan Gazidis tvrdi da Arsenal ima dovoljno novca za realizaciju tog transfera

Manje od godinu dana prošlo je otkako je Manchester United Arsenalu preoteo najveću zvijezdu Robina van Persieja, a Topnici bi im uskoro mogli vratiti istom mjerom. Naime, Wenger je jako zainteresiran za dovođenje Waynea Rooneya, a vijesti koje danas stižu s Emiratesa mogle bi razveseliti sve navijače Arsenala.

Naime, neimenovani doušnik nazvao je britansku radiopostaju talkSPORT i rekao da je danas na Emiratesu vidio Waynea Rooneya te da je sto posto siguran kako je to bio upravo on. To znači da bismo uskoro mogli doživjeti još jedan senzacionalan transfer.

U prilog ovoj priči ide i činjenica da je Rooney nedavno izjavio kako treba novi motiv u karijeri te da želi napustiti United. S druge strane, izvršni predsjednik Arsenala Ivan Gazidis tvrdi da Arsenal ima dovoljno novca za realizaciju tog transfera.

>>Wenger je kupio 15-godišnjaka nakon što je pogledao ovaj video

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije