Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE TO DOPUSTITI

Ronaldu nije najbolje sjelo ono što mu je Modrić otkrio

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.03.2018.
u 09:48

Ronaldo je uvjeren da bi odlazak Luke bio veliki gubitak za kraljevski klub, pa će učiniti sve što je u njegovoj moći da Modrić ne napusti Bernabeu.

Luka Modrić igra posljednju sezonu u Real Madridu, uvjereni su španjolski mediji.

Iako je nekoliko puta istaknuo kako želi završiti karijeru u Realu, problem se javio jer mu Florentino Perez ne želi ponuditi novi ugovor.

Aktualni mu vrijedi do 2020., a kako sada stoje stvari, Luka ga neće odraditi do kraja.

Spreman je ovog ljeta napustiti Real, a kao potencijalni klubovi spominju se Tottenham i Milan. Modrić navodno nema ništa protiv povratka u bivši klub, a Perez bi to iskoristio za dovođenje napadača Spursa Harryja Kanea.

Luka je navodno već Cristianu Ronaldu otkrio da je spreman otići, pogotovo ako uzmu treći naslov u Ligi prvaka, što nije najbolje sjelo Portugalcu.

Ronaldo je uvjeren da bi odlazak Luke bio veliki gubitak za kraljevski klub, pa će učiniti sve što je u njegovoj moći da Modrić ne napusti Bernabeu.

Komentara 23

SV
sven222
10:57 09.03.2018.

Ovakvi napisani clanci su mi najbolji..kad novinar zna sto je neko nekom rekao a on tisucama kilometara daleko...javio Ronaldo sto mu je receno

SV
stjepan v.
10:38 09.03.2018.

Luka je rodjen ZA Real.

MA
Majur
13:04 09.03.2018.

Neka si ti Matija nešto našvrljao...kvota je popunjena...plaćica je kapnula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije