Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CR7 zabio već šesti

Ronaldo: Znao sam da ću zabiti za pobjedu

'Portugal\'s Cristiano Ronaldo kicks the ball in front of Czech Republic\'s Michal Kadlec (R) during their Euro 2012 quarter-final soccer match at the National stadium in Warsaw, June 21, 2012.
Foto: 'KAI PFAFFENBACH'
1/4
22.06.2012.
u 10:04

Cristiano Ronaldo - Češka 1:0! Svaka čast igračima Portugala na prolasku u polufinale Eura, ali protiv Češke simultanku u Varšavi odigrao je Cristiano Ronaldo.

Trčao je, sprintao, pogodio dvije vratnice, a onda u 79. minuti i matirao Petra Čecha.

Pobjedu slavili glazbom

Ronaldo je opet dokazao zašto za sebe tvrdi da je najbolji igrač na svijetu. Na Moutinhov ubačaj sjajno se prikrao Kadlecu iza leđa i glavom matirao Čecha.

– I u prošloj utakmici sam dvaput pogodio okvir gola, zato sam si odmah rekao da ću opet zabiti. Nećemo pretjerano slaviti pobjedu, stavit ćemo osmijeh na lice i pustiti si neku dobru glazbu – rekao je Ronaldo.

Veselje Figa i Eusebia

Koga biste u polufinalu?

– Španjolska ili Francuska? Svejedno mi je. Sigurni smo u sebe i spremni za borbu. Do naslova trebamo još dvije pobjede!

Inače, Ronaldu je ovo bio već 94. nastup za Portugal, dostigao je Ruija Costu, a ispred njega su samo Couto (110) i Figo (124). A baš je Figo zajedno s Eusebiom skakao od veselja u loži prilikom Ronaldova gola.

Inače, Ronaldu je gol Česima bio već šesti na europskim prvenstvima, ispred njega još su samo Platini sa devet i Shearer sa sedam.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:29 22.06.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! Možeš postati i izbornik svoje reprezentacije! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije