Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv korupcije

Ronaldo želi na čelo saveza u Brazilu

'ronaldo'
Foto: Press Association/Pixsell
26.07.2015.
u 00:30

Bivši predsjednik CBF-a Jose Maria Marin i dalje je u pritvoru, on je bio jedan od sedmorice Fifinih čelnika uhićenih potkraj svibnja u Zürichu zbog sumnji u korupciju pri prodaji televizijskih prava.

Ronaldo (38), nekad najbolji nogometaš svijeta, ozbiljan je kandidat za predsjednika Brazilskog nogometnog saveza (CBF). Krovnu nogometnu organizaciju Brazila potresaju korupcijske afere pa Ronaldo želi zamijeniti aktualnog predsjednika Marca Pola del Nera, objavio je brazilski list O Estado de Sao Paulo.

"To više nije hipoteza, već bi lako mogla biti realnost", navodi se u tekstu.

Del Nero je u posljednje vrijeme otkazao nekoliko inozemnih posjeta, a Ronaldo se javno zalaže za njegov odlazak s čelne funkcije.

Bivši predsjednik CBF-a Jose Maria Marin i dalje je u pritvoru, on je bio jedan od sedmorice Fifinih čelnika uhićenih potkraj svibnja u Zürichu zbog sumnji u korupciju pri prodaji televizijskih prava.

>> 'West Ham sam napustio zbog Slavena Bilića'

Komentara 2

DU
Deleted user
05:14 26.07.2015.

najbolji nogometas ikada i najpostenija nogometna dusa svih vremena.. operiraj koljeno messiu i wannabe ronaldu i seli ih po klubovima pa da vidimo kako ce izvan barce i reala igrat kao sto je ovaj covijek igrao u svakom klubu u koji je usao.. nije da podcjenjujem danasnji dvojac ali ovaj covjek i ronaldinho su jedini nogometasi koji su mogli cak i kameru zblesirati sa svojim carolijama

MA
mamunamegalo
09:44 26.07.2015.

mislim da je Messi najbolji. .rijetko koji igrač prolazi 4,5 igrača Reala i trpa. .drugo je to što mi nostalgično gledamo prema nekim igračima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije