Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrali Luka i Kova

Ronaldo zapucao poklonjeni jedanaesterac pa donio pobjedu Realu

Real Madrid - Real Sociedad
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.12.2015.
u 18:00

Malaga kao gost pobijedila Levante, Duje Čop bio u početnom sastavu

Real Madrid u 17. kolu španjolskog prvenstva pobijedio je Real Sociedad sa 3:1 i barem nakratko preskočio Barcelonu na prvom mjestu ljestvice. Katalonce, koji imaju dvije utakmice manje, u 20.30 sati očekuje ogled s Betisom. Atletico Madrid sada ima bod manje od Reala, a od 18:15 sati igra kod Rayo Vallecana.

Prvo ime susreta na Santiago Bernabeuu bio je Cristiano Ronaldo. No, nije najbolje počeo jer u 24. minuti nije iskoristio poklonjeni jedanaesterac. Benzema je teatralnim padom izborio kazneni udarac, a Portugalac je pucao visoko iznad gola. Prvi put u dresu Reala, iz 71. pokušaja (55. u Primeri), s bijele točke nije pogodio okvir gola. Ukupno od 102 izvedena jedanaesterca u karijeri promašio je 15 puta. Ujedno, bio je to i 100. promašaj s bijele točke za Real u Primeri.

Ali već u 42. minuti bio je precizniji. Nesretni Berchiche ponovno je bio krivac za najstrožu kaznu jer je igrao rukom nakon Baleova ubacivanja. Ronaldo ovog puta nije propustio priliku za vodstvo 1:0 kraljevskog kluba.

Početkom nastavka, u 49. minuti, Bruma je šokirao domaće navijače. Sjajno je pogodio u same rašlje Navasova gola za izjednačenje.

Ronaldo je ponovno zablistao u 67. minuti. Marcelo je izveo korner, a portugalski ofenzivac je lijevom nogom iz voleja neobranjivo pogodio za 2:1.

Pobjedu Reala potvrdio je Lucas pet minuta prije kraja na dodavanje Balea.

Luka Modrić igrao je do 88. minute za Real, a Mateo Kovačić je dobio priliku od 59. minute kad je zamijenio Jamesa Rodrigueza. 

Dodajmo kako je Malaga kao gost pobijedila Levante (1:0), a jedini gol zabio je Duda iz slobodnjaka u 79. minuti. On je šest minuta prije toga zamijenio napadača Duju Čopa.

>>Kramarić je tražena roba, a menadžer je otkrio koliko će koštati otkup ugovora

Komentara 1

DH
dalibor.hren
20:01 30.12.2015.

Da su takvi penali dosuđeni za dinamo, Brbljić bi dobio menstruaciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije