Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Ronaldo za samo 32 minute zabilježio hat-trick

Serie A - Cagliari v Juventus
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.03.2021.
u 21:42

Ronaldo je mrežu domaćina načeo u 10. minuti pogotkom glavom nakon ubačaja Cuadrada. U 25. minuti je Portugalac bio precizan iz kaznenog udarca, a u 32. minuti je zaključio 'hat-trick' nakon dodavanja Chiese

Cristiano Ronaldo trebao je samo 32 minute kako bi postigao hat-trick i donio 3:1 pobjedu Juventusu na gostovanju kod Cagliarija u dvoboju 27. kola talijanske Serie A.

Ronaldo je mrežu domaćina načeo u 10. minuti pogotkom glavom nakon ubačaja Cuadrada. U 25. minuti je Portugalac bio precizan iz kaznenog udarca, a u 32. minuti je zaključio 'hat-trick' nakon dodavanja Chiese.

U nastavku dvoboja gosti su kontrolirali utakmicu, a napadač Cagliarija Giovanni Simeone samo uspio je ublažiti poraz svog kluba.

Vodeći Inter ima 65 bodova, a drugoplasirani Milan ima 56 uz utakmicu manje. Juventus je treći s 55 bodova i također utakmicom manje od Intera. 

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:01 15.03.2021.

Samo Ronaldo zabije hat-trick glavom, desnom i lijevom nogom u jednoj utakmici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije