Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El clasico

Ronaldo: Ušlo mi je u naviku zabijati na Nou campu

\'Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) argues with Barcelona\'s defender Gerard Pique (2ndL)during the second leg of the Spanish Supercup football match FC Barcelona vs Real Madrid
AFP
22.04.2012.
u 10:10

Zvijezda jučerašnje pobjede Reala protiv Barcelone (2:1) Cristiano Ronaldo presretan je što je napokon uspio srušiti velikog rivala. - Zabio sam vrlo važan pogodak, ali bitna je naša pobjeda. Ovo je veliki trijumf naše momčadi.

- Oduševljen sam, ušlo mi je u naviku zabijati Barceloni na Nou Campu - smatra Ronaldo

U srijedu na Santiago Bernabeuu stiže njemački gigant Bayern, s golom prednosti nad Realom iz prve polufinalne utakmice Lige prvaka:

- Moramo samo nastaviti s ovako dobrom igrom protiv Bayerna i neće biti problema. Igrat ćemo pred našim navijačima i nadamo se da ćemo ishoditi odličan rezultat - zaključio je Portugalac.

Veznjak Barcelone Andres Iniesta bio je jako razočaran zbog poraza.

- Znali smo da će biti teško igrati protiv njih i da nas čeka jako teška utakmica, ali duša me boli jer znamo da smo ostali bez naslova. Imali smo prilika, no sve smo ih propustili. To je tako u nogometu. Sad u srijedu obavezno moramo izboriti finale, ne smijemo si dopustiti novi kiks - poručio je Iniesta.

Trener Barcelone Pep Guardiola tješi se da njegova momčad igra ljepši nogomet od Reala.

- Prvenstvo je sada u rukama Reala, imali smo šansu da ga osvojimo, ali nismo uspjeli. No, ljudi su ponosni na nas jer igramo jako lijepo - smatra Guardiola.

Ključne riječi

Komentara 9

ZW
zweistein
13:02 22.04.2012.

kako je lagano mrziti ronalda, tu bahatu i prepotentnu mušku plavušu, ali.................... uz sve golove koje zabija fascinira njegova savršena fizička sprema i količina sprinta u utakmicama. ronaldo postaje dio reala barca sve više dio messija.

DU
Deleted user
13:09 22.04.2012.

Mourinhov Real sve više podsjeća na Inter prije dvije godine - bunker i brze kontre. Nijemcima u Južnoj Africi ovo nije bilo dovoljno za vrh, pa čak ni za finale. Uz umornu i indisponiranu Barcu, uspjeli su napokon i na Nou Campu. Da li će im ista taktika donijeti rezultat u Ligi prvaka, pokazat će se brzo. Ronaldo maestralan, makar mi se čini da je Messi ipak malo veći znalac i vještiji sa bubamarom.

Avatar Idler 3
Idler 3
11:28 22.04.2012.

@VL:\"...imali smo šansu da ga osvojimo...\"...koji vam je ovo jezik ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije