Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO ODUŠEVIO

Ronaldo u sobi zatekao tinejdžera, evo što je zatim napravio!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
27.06.2014.
u 18:00

– Legnuo sam u krevet jer sam znao da je Ronaldo još tu negdje. Kada je došao, bio je dobar prema meni. Kazao mi je da bi bilo dobro da odem iz sobe, a on neće zvati osiguranje – kazao je mladi Jago Leal.

Petnaestogodišnji Jago Leal prevario je osiguranje hotela u kojem je bila smještena portugalska reprezentacija i uvukao se u sobu Cristiana Ronalda.

– Legnuo sam u krevet jer sam znao da je Ronaldo još tu negdje. Kada je došao, bio je dobar prema meni. Kazao mi je da bi bilo dobro da odem iz sobe, a on neće zvati osiguranje – kazao je mladi Jago Leal te priznao kako je u Ronaldovu sobu ušao preko krova.

Ronaldo je tinejdžeru pomogao da neopaženo napusti hotel, a za uspomenu mu je još dao i autogram.

>> Ronaldo, svaka čast! Znate li zbog čega je izbrijao crte na glavi?

>> Otkriven misterij: Zašto Cristiano Ronaldo nema tetovažu

Komentara 27

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:36 27.06.2014.

Na prvi pogled izgleda prepotentno i bahato, bar na terenu, ali sve više mediji otkrivaju da je to ipak čovjek s dušom, a ne tamo neki zombi.

ST
strsljen2013
00:20 28.06.2014.

Ronaldo svaka čast. A ti mali dobro si prošao. Šta bi bilo da si u krevetu naletio na Irinu?

Avatar Chrono
Chrono
19:37 27.06.2014.

Legnuo sam u krevet jer sam znao da je Ronaldo još tu negdje. Kada je došao, bio je dobar prema meni. I kad je sve bilo gotovo , kazao mi je da bi bilo dobro da odem iz sobe, aa on neće zvati osiguranje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije