Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cristianova odabranica

Ronaldo u Maroko nije putovao zbog veze s boksačem, već zbog ove ljepotice!

Melanie Martins
Foto: Instagram
20.12.2015.
u 12:47

Magazine Nova Gente otkriva kako se Ronaldu sviđa bivša finalistica Miss Universea te da je zajedno s njom uživao u Maroku.

Cristiano Ronaldo nedavno je bio u Maroku, a tamo je tulumario s poznatim boksačem Badr Harijem. Fotografije s tuluma na kojem je Portugalac 'spiskao' više od milijun eura obišle su svijet, a neki mediji otišli su toliko daleko da su pisali kako je Ronaldo s poznatim borcem u gay vezi.

Ta je priča poprimila tolike razmjere da su se čak pojavile i navodne izjave Cristianove majke koja je kao ljutita zbog njegove gay afere. No, čini se kako je Badr Hari, Ronaldov dobar prijatelj, bio samo usputna stanica jer je jedan od najboljih nogometaša svijeta zapravo u Maroku bio zbog nekog drugog - ljepotice Melanie Martins.

Magazine Nova Gente otkriva kako se Ronaldu sviđa bivša finalistica Miss Universea te da je zajedno s njom uživao u Maroku.

>>Ronaldo na tulum potrošio milijun dolara, doveo ljepotice iz Portugala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 7

Avatar Hrvatski hranitelj
Hrvatski hranitelj
13:39 20.12.2015.

kakva je to ljepotica, a nema pačja usta ko ove naše "ljepotice"

MB
mockin_bird
10:32 21.12.2015.

dobit ću proljev od ovakvih sponzoruša

MA
manaslu
13:59 20.12.2015.

Koja štrklja! Ovaj cr7 voli samo štrklje! Nema do brazilki i kolumbijki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije