Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prvoj rundi

Ronaldo Souza sjajnim 'high kickom' pobijedio Brunsona i poslao poruku UFC-u

Souza
Foto: Screenshot
28.01.2018.
u 05:42

Bila je to 25. pobjeda Souze u njegovoj MMA karijeri (ima i pet poraza) te druga protiv Brunsona.

U glavnoj borbi UFC on FOX 27 event, koji se održao u Charlotti, Ronaldo Jacare Souza nokautom u prvoj rundi pobijedio je Dereka Brunsona i tako čelnicima UFC-a poslao poruku da je vrijeme da dobije priliku za borbu s prvakom srednje kategorije.

Souza je imao teško razdoblje prije večerašnjeg nastupa. Naime, nije nastupao od travnja prošle godine kada ga je nokautirao Robert Whittaker. Zbog rupture pektoralnog mišića u međuvremenu je razmišljao i o prekidu karijere, ali ipak je smogao snage za povratak. I učinio je to sa stilom.

- Bilo je jako teško. Prije četiri mjeseca bio sam u bolnici, sjećam se kako mi je supruga pomagala da ustanem iz kreveta. Upravo njoj bio želio zahvaliti. Larissa, hvala ti, ti si mi sve, rekao je Souza te zahvalio svojim trenerima i poručio im da su oni njegova obitelj.

Souza
1/6

A u današnjem meču protiv Brunsona krenuo je silovito, dominirao od početka, a onda pred kraj prve runde strašnim 'high kickom' srušio protivnika te ga dovršio s nekoliko udaraca rukama. Tada je sudac uletio između njih dvojice i prekinuo borbu.

Bila je to 25. pobjeda Souze u njegovoj MMA karijeri (ima i pet poraza) te druga protiv Brunsona. Protiv njega je, također nokautom u prvoj rundi, slavio i 2012. godine u Strikeforceu.

Mnogi vjeruju da će mu UFC nakon ovoga pružiti priliku da se bori za naslov, koji trenutno drži Robert Whittaker.

UFC on FOX 27

Ronaldo ‘Jacare’ Souza pobijedio Dereka Brunsona (tehnički nokaut)

Andre Fili pobijedio Dennisa Bermudeza (podijeljenom sudačkom odlukom)

Gregor Gillespie pobijedio Jordana Rinaldia (tehnički nokaut, 1. runda)

Drew Dober pobijedio Franka Camacha (jednoglasna sudačka odluka)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije