Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ma je li moguće?!

Ronaldo se vraća u Španjolsku i to baš kod ljutih rivala? 'Dobro je znati da želi transfer'

UEFA Nations League - Group B - Portugal v Switzerland
PEDRO NUNES/REUTERS
06.07.2022.
u 19:10

Na predstavljanju novog pojačanja Francka Kessieja, Laporta je otvoreno priznao susret s Ronaldovim agentom Jorgeom Mendesom.

Agent Cristiana Ronalda razgovarao je s čelnikom Barcelone Joanom Laportom, potvrdio je predsjednik katalonskog kluba. 

Zvijezda Manchester Uniteda odlučna je napustiti Old Trafford ovog ljeta i gleda prema potencijalna odredišta, piše britanski The Sun.

Budućnost Cristiana Ronalda je 'u zraku'

37-godišnji napadač i jedan od najboljih nogometaša današnjice igrao je za Real Madrid devet godina, ali čini se kako razmišlja o prelasku u njihove najveće rivale.

Na predstavljanju novog pojačanja Francka Kessieja, Laporta je otvoreno priznao susret s Ronaldovim agentom Jorgeom Mendesom.

Rekao je: "Večerao sam s Jorgeom Mendesom u ponedjeljak i razgovarali smo općenito o tržištu.

"Cristiano? Neću govoriti o igračima o kojima smo razgovarali na sastanku, ali uvijek je dobro znati kako su neka imena na tržištu i da ima želju za transferom" kazao je.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
20:21 06.07.2022.

Lik želi Bernarda Silvu, a da dovedu Ronalda, koji očajnički pati za LP izgleda, Xavi bi završio kao Solskjaer, uostalom oni dovode Lewandovskog i imaju već Aubemeyanga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije