Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA POGREŠKA

Ronaldo se odlučio za Wengera i sve je bilo gotovo, ali Arsenal je zabrljao

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his second goal against Celta Vigo during their Spanish First Division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid December 6, 2014.  REUTERS/Andrea Comas (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Reuters/PIXSELL
24.01.2015.
u 17:22

- Sve je praktički bilo gotovo i mislio sam da Cristiano ide u London, ali zbog izgradnje stadiona Arsenal je ostao bez novca i sve je propalo - prisjeća se Mendes događaja iz 2002. godine.

Menadžer Jorge Mendes u svojoj agenciji ima najskuplje nogometaše na svijetu, a neki od njih su Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao, Angel Di Maria, James Rodriguez, Marcos Roja i mnogi drugi. Naravno da ima zanimljive priče o transferima, a jedna je svakako vezana uz Arsenal i Ronalda.

Klub koji već 11. godinu zaredom čeka na titulu prvaka imao je priliku dovesti u svoje redove trostrukog osvajača Zlatne lopte, ali to su odbili jer im je trebao novac za stadion!

- Sve je praktički bilo gotovo i mislio sam da Cristiano ide u London, ali zbog izgradnje stadiona Arsenal je ostao bez novca i sve je propalo - prisjeća se Mendes događaja iz 2002. godine.

Sigurno se sad udaraju po glavi u Arsenalu jer 2003. je Ronaldo došao na Old Trafford i sve ostalo je povijest...

>> Ovaj čovjek kontrolira nogometno tržište, divi mu se i Zdravko Mamić

>> Wenger dovodi 'novog' Ronalda, ali mora platiti 40 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije