Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SEZONA

Ronaldo 's onoga svijeta' uništio Athletic, Modrić asistirao!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
05.10.2014.
u 23:11

Real je pobijedio 5:0, a Portugalac s ova tri ima ukupno 13 golova u samo šest prvenstvenih utakmica!

Nogometaši Real Madrida nastavili su sa sjajnom formom u prvenstvu svladavši na svom terenu u sedmom kolu Primere Athletic Bilbao s uvjerljivih 5:0!

Kraljevskom klubu ovo je četvrta uzastopna prvenstvena pobjeda, treća bez primljenog gola, a nevjerojatno zvuči i podatak da je u zadnja četiri kola Real zabio 19 golova od ukupno njih 25. Također, Cristiano Ronaldo zabio je tri, a Karim Benzema dva gola. Kod drugog pogotka asistirao je Luka Modrić. To znači da je Portugalac na 13 pogodaka u šest prvenstvenih kola! Uz to, ovo mu je treća utakmica u 15 dana u kojoj zabija tri pogotka. Athleticu je zabio 14 golova dosad.

Također, momčad iz Bilbaa je pretrpjela sedmi uzastopni poraz od Reala te deseti u nizu na Bernabeuu. Real je na četvrtom mjestu s bodom manje od trećeplasirane Seville, dva manje od Valencije i četiri boda manje od vodeće Barcelone. Athletic je pak 18. sa samo četiri boda.

>> Cristiano Ronaldo - Lionel Messi: 10:1

Komentara 4

Avatar Mr_T
Mr_T
00:26 06.10.2014.

Može on biti najbolji na svijetu al se meni nr svidja kao igrač i čovjek. Ali svaka čast njemu, radi i bori se!

BU
Bubalamala
08:52 06.10.2014.

bilo je divno viditi Luku i njegova fantasticna proigravanja posebno kad je izasao Kroos djelio je lopte kao na tanjuru !

DR
dragang
08:07 06.10.2014.

ma najbolji i tocka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije